Trommetimer

Her har jeg tenkt å legge ut små videoer med trommeteknikk – øvelser rett og slett — som jeg selv har hatt og har glede av.

Jeg begynte å spille trommer da jeg var syv år gammel og har gjort det siden. Jeg tok timer med Jon Christensen mellom 1968-1974, med Alan Dawson privat ukentlig fra 1980-1984 (i Boston), med Bob Moses, Fred Buda og Gary Chaffee i regi av New England Conservatory og i New York med Gary Chester fra 84-87. Jeg har i perioder spilt profesjonelt, bl.a. i The Real Thing, en norsk jazzgruppe jeg startet med Staffan William-Olsson i 1991. Siden 2006 har jeg drevet Jazzcode der jeg holder foredrag om endring, improvisasjon, struktur og kreativitet for ledere og der jazz har en sentral plass. Jeg var timelærer i slagverk på Norges Musikkhøgskole i 1991-94 og har også hatt en skokk med privatelever. Jeg har en bachelor of music fra New England Conservatory og en master of music fra Manhattan School of Music.

Om teknologi, endring, struktur, innovasjon og livet som godt voksen mann.